96:ans Städ & Flytt Aktiebolag

Hej på er igen alla mina underbara och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med att hitta en bra och pålitlig flyttfirma i Ystad med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag kan verkligen förstå varför. Ni är en hel del som har uttryckt er ha svårt för att hitta bra företag inom detta, och jag vill därför tipsa er om 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag, vilket är det företaget som jag och min man valde att anlita under vår flytt nu i höstas. Vi kände ganska så direkt att vi ville anlita an flyttfirma när vi skulle flytta, då vi inte kände att vi skulle klara av hela flytten på egen hand. 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon valt att vända sig till dem, och som blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått. 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag kändes direkt som en pålitlig firma, vilket kändes otroligt skönt. Vi har nämligen haft samma problem som många av er, då vi tidigare stött på en hel del företag som sagts kunna hjälpa oss, men som visat sig vara oseriösa och oprofessionella, vilket har känts väldigt synd.

Personalen hos 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag arbetar mycket med kundservice, och vi kände därför att vi kunde slappna av och känna och trygga och säkra i vårt val av företag på en gång. De anställda visade sig även vara otroligt duktiga och erfarna inom sitt yrke, vilket självklart är det viktigaste. De arbetade med noggrannhet och kvalitet under hela flytten, och gjorde oss otroligt nöjda. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Simrishamn, Skurup eller Ystad med omnejd att vända er till just 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag.